Skip to content

Nuorten SM-kilpailuista neljä palkintosijaa

Viikonloppuna kisailtiin nuorten sarjojen Suomen mestaruuskilpailuiden merkeissä. Riihimäellä urheilivat 19- ja 22-sarjalaiset ja Helsingissä 14-15-vuotiaat. VehUn urheilijat saavuttivat yhteensä neljä palkintosijaa.

Kaksi kultaa Riihimäeltä

N19-sarjassa kilpailivat Team VehUn urheilijat Emmi Savenius, Aino Aalto ja Miriam Puolimatka. Emmi otti kultaa 200 metrin juoksusta kauden parhaallaan 24,79 ja Aino korkeudesta tuloksella 174. Molemmissa lajeissa mestaruuksista käytiin tiukka kamppailu. Emmi juoksi myös 400 metrillä pronssille ajalla 55,34. Miriamin aika 400 metrin aitajuoksussa oli 1.11,54 ja sijoitus yhdeksäs. Aino heitti keihäässä lisäksi tuloksen 37,22, joka toi kymmenennen sijan.

1000055809-01~2 1000055563-01~2 (1) IMG_20240804_195813_554~2

Lahtisille pronssia

Helsingin eläintarhan kentällä VehUn värejä kantoivat kaksoset Tuuli ja Ida Lahtinen. Tytöt sijoittuivat T15 kuulan joukkuekilpailussa pronssille yhteistuloksella 20,00. Tuuli työnsi 10,32 ja oli 11. Idan tulos 9,68 oikeutti 18. sijaan. T15 kiekossa Tuuli heitti hienon tuloksen 42,78, joka riitti tällä kertaa neljänteen sijaan. Idan toinen laji oli 300 metrin aitajuoksu, jossa tulos oli 51,85 ja sijoitus 11.