Skip to content

14-15- ja 17-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailuista ennätyksiä ja mitalisijoja

Piirinmestaruuskisailijoita Vehmaisissa.

Ratinan stadionilla kilpailtiin 16.-17.7. 14-15- ja 17-sarjojen piirinmestaruuskilpailuiden merkeissä. VehUn urheilijat saavuttivat runsaasti ennätyksiä ja mitaleita.

Iida Lahtinen voitti T15 korkeushypyn ennätyksellään 145. Lisäksi Iida otti pronssia 80 metrin aitajuoksusta kauden parhaalla ajallaan 13,34, 300 metriltä ennätyksellään 46,65 ja kuulasta niin ikään ennätyksellään 9,99. Tuuli Lahtinen nappasi kolme hopeaa T15-sarjan heittolajeista, kun kuula lensi 10,84, kiekko 36,56 ja keihäs 31,07.

P15-sarjassa Juho Hukkanen heitti kultaa keihäässä tuloksella 43,87. Keihään kullan kaveriksi Juho otti hopeaa kolmiloikasta tuloksella 10,83 ja kuulasta tuloksella 10,51, jotka ovat molemmat omia uusia ennätyksiä. Samassa sarjassa Topias Hämäläinen voitti 2000 metrin juoksun ennätysajallaan 6.46,25. Lisäksi Topias sijoittui neljänneksi kuulassa työntäen ennätyksensä 9,32 ja keihäässä tuloksella 28,83. 100 metriltä tuli vielä ennätys 13,19 ja kuudes sija.

Olli Ahvenjärvi ylitti M17 seipäässä kultaa tuoneen korkeuden 375.