Skip to content

Team VehUn kesäkuu

Emmi Mäkinen 100 metrin juoksussa

Team VehUn urheilijat ovat jo kesän alussa saavuttaneet ennätyksiä ja muita hyviä tuloksia. Vaikka Kalevan kisat olivat poikkeuksellisesti jo viime viikonloppuna, kilpailuja riittää loppukesään rutkasti. Vaasan Kalevan kisoissa Vehmaisten Urheilijoilla ja Team VehUlla oli kahden urheilijan edustus, kun sekä Emmi Savenius että Aino Aalto ylsivät finaaleihin omissa lajeissaan. Nuorilla urheilijoilla kauden päätavoitteet ovat heinäkuun lopulla oman ikäryhmän SM-kilpailuissa.

Emmi Savenius on kilpaillut ahkerasti, ja toukokuun 300 ja 600 metrin ennätysten jatkoksi 17.6. Sipoossa 100 metrin ennätys parani lukemiin 12.45. Turussa 8.6. syntynyt 400 metrin ennätys on myös tämän kauden 19-vuotiaiden kotimainen kärkitulos. Kalevan kisoissa Emmi oli N 400 metrillä finaalin neljäs ajalla 56.56.

Aino Aalto hyppäsi korkeuden ennätyksekseen 176 Nurmijärvellä 11.6. Korkeuden ohella 200 metrillä alittui ensimmäistä kertaa 28 sekunnin raja. Pituus ja keihäs ovat olleet myös osana lajivalikoimaa otteluitakin silmällä pitäen. Kalevan kisoissa Aino sijoittui kymmenenneksi N korkeuden finaalissa tuloksella 169.

Emmi Mäkinen on myös saanut jo useamman pikajuoksustartin alkukauteen. 21.6. Ikaalisten juhannuskisoissa 100 metrin ennätykseksi kirjattiin 12.41. Myös 200 metrillä syntyi kauden paras 25.99.

Miriam Puolimatka ja Akseli Aittoniemi eivät valitettavasti ole vielä tänä vuonna päässeet kisaamaan. Toivottavasti vaivat saadaan selätettyä ja kaikki tiimiläiset pääsevät tänä kesänä kilpakentille!